Houten constructies

Een degelijke en esthetisch verantwoorde houten constructie is onontbeerlijk in een hedendaagse tuin. In ons land moeten we het hoofd kunnen bieden aan de soms grillige weersomstandigheden zonder hierbij afbreuk te doen aan de vormgeving. Daarom maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaande houtsoorten en bevestigingsmaterialen.

Carports

Een carport is een volwaardig alternatief voor een garage met heel wat voordelen: beter voor uw wagen en tal van overdekkingsmogelijkheden. Onze carports zijn uitgevoerd met een plat dak, volledig losstaand of tegen een muur aangewerkt. Laat u overtuigen door de degelijkheid van onze materialen en maatwerkmogelijkheden zodat wij voor u de ideale combinatie kunnen samenstellen!

Dankzij het ruime assortiment dient u niet langer te kiezen tussen een functionele of een mooie tuin: het kan nu eenvoudig samengaan. Of u nu uw tuingerief wilt opbergen, een poolhouse voorzien voor uw zwembad, een carport of een garage plaatsen ter bescherming van uw auto(‘s) of een romantisch prieeltje om in de schaduw te genieten van de buitenlucht: Stone & Tuindeco kan aan al deze noden voldoen met behulp van prachtige materialen volgens de nieuwste trends. Dit is een absolute meerwaarde voor uw woning.

carport