Sierbestrating

Opritten, paden, terrassen, patio’s, zullen meer klasse uitstralen wanneer het juiste materiaal gebruikt werd of wanneer net dat speciale legpatroon de meerwaarde geeft die aansluit bij het speelse van de tuin of misschien wel het strakke van de woning. Dikwijls geeft de context aan welke materialen best gebruikt worden binnen het gegeven kader.

Of het nu over kasseien, arduin, graniet, grind, beton of over eender welk ander bestratingsmateriaal gaat, de manier waarop deze gebruikt worden, vraagt steeds om een specifieke vakkennis.

Afhankelijk van de ondergrond en het uiteindelijke gebruiksniveau wordt een specifieke opbouw voorzien van de fundering om er voor te zorgen dat de sierbestrating er niet alleen goed uitziet voor enkele jaren maar dat de duurzaamheid geldt voor de rest van het leven.

Romeinse verbanden, Sixtijnse legpatronen, visgraat, blokverband, elleboogverbinding etc. Geen enkel legpatroon is ons vreemd. Waar anderen afhaken wordt het voor ons een uitdaging. De moeilijkste combinaties geven achteraf dikwijls verrassend mooie effecten. Het terras of de oprit kunnen dus wel degelijk uw smaak of stijl reflecteren, alleen is het belangrijk hierin bijgestaan te worden door vakmensen!

Wanneer collega’s onze opritten en terrassen herkennen aan het vakmanschap, kan je geen betere reclame bedenken voor Stone & Tuindeco.

Stone & Tuindeco