Terrassen

Terrassen in blauwe hardsteen staan nog steeds garant voor duurzaamheid. Bij deze steen is uw terras op zijn mooist en hij brengt uw huis nog dichter bij uw tuin.

Blauwe hardsteen kan zowel voor klassieke als hedendaagse toepassingen worden gebruikt en biedt een bijzondere goede weerstand tegen vervuiling. De aanleg en verlijming van deze natuursteen vergt een perfecte toepassing van de plaatsingstechnieken die de tand des tijds probleemloos kan doorstaan. De nauwkeurige en verfijnde afwerking blijft een must voor ons bedrijf.

Terrassen in hardhout

Stone en Tuindeco kan u terrassen aanbieden in verschillende houtsoorten. Alle houtsoorten die wij leveren voor de terrassen zijn duurzaam. Wij kunnen u helpen bij uw keuze zodat het hardhouten terras waarvan u droomt er eindelijk komt.

Als onderbouw leveren wij Itauba of Merbau onderleggers. Deze hardhoutsoorten laten zich goed schroeven en zitten ook in duurzaamheidklasse 1. Voor onderbouw raden wij aan maximum elke 50cm een dwarsligger te voorzien voor de stevigheid van het terras.

Een hardhouten terras gaat meer dan 25 jaar mee, dus het is ook aan te bevelen deze meteen goed aan te leggen.

terras
terrashout